發表文章發起投票回覆
第一屆高膠角色設計大賽結果公佈及頒獎
冠軍2.六花誰守たん- 猿DUCK為

亞軍9.明月照我心 -硬膠膠

季軍7.非洲酋長 -非洲力加

優異獎9名
各得粉俠伝卷10單行本乙本
4.絕望寶-仙人模式
10.炒米餅-黑暗騎士利維坦
11.新註冊咁撚煩 -空壞重華
12.廁板すみれ -新註俠 /新註魔 & 丁奴
1.CHILI CHAN -最後之神/壽司
5.山崎大叔-終極生命體
3.又如何?-圓生
6.HELEN杜如風 -央玥
8.天氣先生-膠天使
Good2Bad9
2018/01/13, 5:18:27 下午
引用快速引用
本貼文共有 88 個回覆
屌你呀我嗀計咁好

只差一票輸俾非洲力加

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
垃圾小圈子選舉[/quote]
抵死 [/quote]
#null2018/01/13, 8:58:06 晚上
引用快速引用
我係咪可以揀三本包郵?

#null2018/01/13, 9:09:52 晚上
引用快速引用
袁生幫我揀三本你覺得最好睇而又冇粗口嘅,寄去

香港柴灣環翠村澤翠樓地下115-128室環翠宿舍,加多張紙條寫住書籍捐贈

唔該你
#null2018/01/13, 9:24:00 晚上
引用快速引用

香港柴灣環翠村澤翠樓地下115-128室環翠宿舍,加多張紙條寫住書籍捐贈

唔該你

#null2018/01/13, 9:24:50 晚上
引用快速引用
#null2018/01/14, 10:31:39 上午
引用快速引用

hi

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
#null2018/01/14, 11:09:13 上午
引用快速引用
[#ff0011]唔係重選咩
又反口架!?[/size=6][/#ff0011][/i][/b]
#null2018/01/14, 11:30:57 中午
引用快速引用

唔該你

#null2018/01/14, 12:01:12 中午
引用快速引用
#null2018/01/15, 10:43:16 上午
引用快速引用
屌你呀我嗀計咁好

只差一票輸俾非洲力加

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
垃圾小圈子選舉[/quote]
你係畫唔出非洲力加架, 你放棄啦
#null2018/01/15, 12:20:17 中午
引用快速引用
秒後自動載入第6
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆