發表文章發起投票回覆
仲有咩網上平台可以發表漫畫?
高登有網絡欺凌

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
Good0Bad10
2017/12/09, 4:45:08 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 47 個回覆
學one 咁 , 你做故事同分鏡 , 搵個識畫嘅人畫啦

搵唔到

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
係膠登是但執物都得啦[/quote]

本人唔會出錢
不了

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
#null2017/12/10, 4:44:12 下午
引用快速引用
e-hentai

咪撚攪臭個神聖嘅ehentai

咪係
#null2017/12/10, 4:47:18 下午
引用快速引用

搵唔到

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]

本人唔會出錢
不了

不如你認真咁學畫畫啦 , 你最弱係透視法同素描 , 是但學個初級都爭好遠
#null2017/12/10, 5:37:31 下午
引用快速引用
comico

試下

等睇

好似要條漫同七彩

都係照砌嘅啫
#null2017/12/10, 6:38:18 晚上
引用快速引用
本人唔會出錢 不了[/size=6][/i][/b][/center]

睇下幾有霸氣
#null2017/12/10, 6:40:42 晚上
引用快速引用
Thisav.com
#null2017/12/10, 7:14:11 晚上
引用快速引用
本人唔會出錢 不了[/size=6][/i][/b][/center]

睇下幾有霸氣 [/quote]
死撚左佢啦猿狗
#null2017/12/10, 7:17:35 晚上
引用快速引用

睇下幾有霸氣 [/quote]
死撚左佢啦猿狗[/quote]
#null2017/12/10, 8:44:23 晚上
引用快速引用
https://hk.yahoo.com/
#null2017/12/10, 8:48:54 晚上
引用快速引用

搵唔到

本人唔會出錢
不了

不如你認真咁學畫畫啦 , 你最弱係透視法同素描 , 是但學個初級都爭好遠[/quote]
佢最弱既明明係智力
#null2017/12/10, 10:30:10 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第4
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆