發表文章發起投票回覆
《晚吹 - #總有一瓣喺左近》
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/1864185090503570/?hc_ref=ARTEMJ001F2PKpJtE_dzJSfYXxqKNNp2FaX0M89yizi2YgYrRJKkqtsUUUjeIUnzc_Q

【鬼月期間⚠請勿獨自觀看】
呢位巴打真係好勇,一個人闖入案發現場,仲話要召喚藍可兒亡魂直接對話?
#tag埋朋友一齊驚 #鬼月必睇 #藍可兒 #晚吹 #總有一瓣喺左近 My Haunted Diary Edmond Poon 關寶慧 阿妹 岑樂怡
Good1Bad1
2017/09/01, 11:32:22 晚上
引用快速引用
本貼文共有 105 個回覆
【外星控必睇
馬丘比丘係咪真係外星人嘅傑作?
❤LOVE=絕對係!人類邊有咁聰明?
?HAHA=無可能!一定係人類自己起㗎啦!
?WOW=邊個嘅傑作都好啦,我想飛去睇睇!
#Tag你身邊嘅外星迷一齊睇 #辭職去南美 #馬丘比丘 #秘魯 #天空之城 #外星人 #晚吹 #總有一瓣喺左近 Chris Tai 關寶慧 Edmond Poon恐怖在線 阿妹 岑樂怡
#null2017/11/10, 7:53:46 晚上
引用快速引用
#null2017/11/10, 10:28:19 晚上
引用快速引用
一鍵留名
#null2017/11/10, 11:40:37 晚上
引用快速引用
古文明
#null2017/11/10, 11:46:26 晚上
引用快速引用
【Tag你個屋邨朋友一齊睇??】
無頭阿伯提你收衫?樓下花槽成日有人搵嘢?呢類屋邨鬼故你聽過幾多??
#留言分享屋邨撞鬼事件 #天井最恐怖 #晚吹 #總有一瓣喺左近 Edmond Poon恐怖在線 關寶慧 阿妹 岑樂怡
#null2017/11/17, 9:12:36 晚上
引用快速引用
【爹哋!頭先有怪獸同我傾計?】
小朋友係咪真係會易啲撞鬼,見到啲大人都見唔到嘅靈體??
聽吓撞過鬼嘅家長點講:http://bit.ly/2uKrSQU
#小朋友撞鬼 #敏感體質 #晚吹 #總有一瓣喺左近 Edmond Poon恐怖在線 關寶慧 阿妹 岑樂怡
#null2017/11/18, 5:28:26 下午
引用快速引用
【Tag你個室友一齊驚】
明明剪咗指甲,瞓醒之後都係成臉血痕,唔通真係有鬼?
#留言分享宿舍鬼故 #鬼爪刮臉 #晚吹 #總有一瓣喺左近 Candy Kaman Yuen 袁嘉敏 關寶慧 Edmond Poon恐怖在線 阿妹 岑樂怡
#null2017/11/24, 6:06:26 晚上
引用快速引用
一鍵留名
#null2017/11/24, 11:31:10 晚上
引用快速引用
【Tag你住西環嘅朋友?】
連房協職員都見到,仲要即刻安排你搬,真係猛到不得了?‍♂?‍♂?‍♂
#不能只有我看到 #西環凶宅 #鬼上身 #晚吹 #總有一瓣喺左近 Edmond Poon恐怖在線 關寶慧 阿妹 岑樂怡
#null2017/12/01, 3:35:36 下午
引用快速引用
【Tag你朋友一齊去雲頂?】
隻鬼拍你膊頭,仲要叫埋你個名咁親切,唔通有咩冤情想講??
#book酒店前必睇 #猛鬼酒店 #晚吹 #總有一瓣喺左近 Edmond Poon恐怖在線 關寶慧 阿妹 岑樂怡 Yan Ting 周殷廷
#null2017/12/16, 1:51:03 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第6
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆