發表文章發起投票回覆
爐石戰記討論區#6 開52包卡會令銀包受難
https://www.youtube.com/watch?v=RPUG0lJpqJY
每次傳說必定新卡,以後過10包必有傳說.

這是一個令人興奮的消息,我們認為這很high很棒!
Good1Bad2
2017/06/30, 5:55:09 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 291 個回覆
就算點nerf!我都堅持用戰士!

用海盜戰[/size=1][/quote]
咪就係海盜戰累鳩Control戰囉[/quote]

有海盜唔nerf nerf斧頭
wild海盜戰繼續兩cost大炮齊發
海盜戰繼續長居T2
諗深一層點都係暴雪食相,海盜戰只係藉口

利申:海盜戰果句係諗住搞gag[/size=1]
#null2017/09/24, 9:07:34 上午
引用快速引用
做爐石返校日個test有獎抽
#null2017/09/24, 10:24:44 上午
引用快速引用
做爐石返校日個test有獎抽

中左兩次 50 mycard同一包卡包
#null2017/09/24, 10:25:07 上午
引用快速引用
卡rank4
#null2017/09/27, 12:52:44 凌晨
引用快速引用
砌左副中速獵真係唔想玩,有牌就出無技術可言
睇黎要諗下改慢定改快
#null2017/09/27, 1:46:27 凌晨
引用快速引用
睇黎要諗下改慢定改快

獵人不嬲都係接cost出牌架喎
#null2017/09/27, 5:47:17 下午
引用快速引用
睇黎要諗下改慢定改快

獵人不嬲都係接cost出牌架喎

宜家嘅後期玩法同Core快攻嘅玩法有衝突,仲係要等一段時間,暴雪繼續出多d新卡,Hunter先可以順利過渡成功
#null2017/10/04, 5:42:03 下午
引用快速引用
仆街嘲諷戰打唔贏親王rogue
一係比佢暗殺花暗殺,一係悶棍
仲要brawl極最後生還嘅都係對面d大粒野
打牧又係
#null2017/10/04, 7:32:45 晚上
引用快速引用
打牧又係

但你玩得嘲諷戰, 後期應該都做完炎魔鎚任, 放damage俾對家喎
#null2017/10/05, 12:00:32 中午
引用快速引用
打牧又係

但你玩得嘲諷戰, 後期應該都做完炎魔鎚任, 放damage俾對家喎

問題係到唔到後期
出一隻比佢暗殺一隻再狂撞臉
#null2017/10/05, 1:55:33 下午
引用快速引用
秒後自動載入第23
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆