發表文章發起投票回覆
爐石戰記討論區#6 開52包卡會令銀包受難
https://www.youtube.com/watch?v=RPUG0lJpqJY
每次傳說必定新卡,以後過10包必有傳說.

這是一個令人興奮的消息,我們認為這很high很棒!
Good1Bad2
2017/06/30, 5:55:09 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 291 個回覆
屌你啊德魯伊!

9撚到!雞黎!
#null2017/09/14, 11:13:40 晚上
引用快速引用
屌你啊德魯伊!

9撚到!雞黎!

[#E10000]屌你老母!逼鳩我??![/#E10000][/size=6]
#null2017/09/15, 12:11:51 凌晨
引用快速引用
屌你啊德魯伊!

9撚到!雞黎!

[#E10000]屌你老母!逼鳩我??![/#E10000][/size=6][/quote]
[#CF0000]好!我就同你玩撚大佢!到時太絕就唔撚好怪我![/#CF0000][/size=6]
#null2017/09/15, 12:19:19 凌晨
引用快速引用
屌你啊德魯伊!

9撚到!雞黎!

[#E10000]屌你老母!逼鳩我??![/#E10000][/size=6][/quote]
[#CF0000]好!我就同你玩撚大佢!到時太絕就唔撚好怪我![/#CF0000][/size=6][/quote]
比終極癌症射到傻左
#null2017/09/15, 12:20:34 凌晨
引用快速引用
屌你啊德魯伊!

9撚到!雞黎!

[#CF0000]好!我就同你玩撚大佢!到時太絕就唔撚好怪我![/#CF0000][/size=6][/quote]
比終極癌症射到傻左[/quote]
我到宜家都會俾終極癌症嚇窒咗
#null2017/09/15, 2:36:11 凌晨
引用快速引用
屌你啊德魯伊!

9撚到!雞黎!

我到宜家都會俾終極癌症嚇窒咗[/quote]

紫色奶頭
#null2017/09/15, 8:12:10 早上
引用快速引用
屌你啊德魯伊!

9撚到!雞黎!

我到宜家都會俾終極癌症嚇窒咗[/quote]

紫色奶頭[/quote]
10cost打5 gain 5甲 召5/5 抽1我都算
抽5張真係hi撚大左?搞到狗德牌差弱點都冇埋
5cost 係咁召1/5果張又係,完封所有快攻
又毒又嘲諷咁,成個森林比你玩撚哂啦
#null2017/09/16, 3:21:25 下午
引用快速引用
估唔到而家見到hunter反而還好
以前見到hunter就知個user name一定係泡文
10個hunter9個狗