發表文章發起投票回覆
[膠登](粵語配音post)焗住搵我做開荒牛
本區設於動漫台,以討論於香港免費電視台播放之粵語配音動畫(及其週邊、原作 etc)為主
討論劇集/綜藝節目/吹水為副
Good16Bad1
2016/12/13, 6:44:48 晚上
引用快速引用
本貼文共有 571 個回覆
頂一頂

你有冇睇潛水少女?

藍海少女

bingo

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
99台頭一次播有睇[/quote]
潛水同單車 登山相比 係咪冇咁好睇? [/quote]
節奏潛水最慢[/quote]
主角真正潛水得最尾既兩三集
#null2017/10/15, 2:13:05 下午
引用快速引用
頂一頂

你有冇睇潛水少女?

藍海少女

bingo

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
主角真正潛水得最尾既兩三集[/quote]
未至於唔好睇,係有幾集多愁善感左D
#null2017/10/15, 5:26:26 下午
引用快速引用
頂一頂

你有冇睇潛水少女?

藍海少女

bingo

未至於唔好睇,係有幾集多愁善感左D[/quote]
連幾時播都唔知
#null2017/10/17, 10:18:51 上午
引用快速引用
頂一頂

你有冇睇潛水少女?

藍海少女

bingo

連幾時播都唔知 [/quote]
潛水前後都係新月野兔 觀眾無視佢唔出奇喎
#null2017/10/17, 7:21:01 晚上
引用快速引用
頂一頂

你有冇睇潛水少女?

藍海少女

bingo

連幾時播都唔知 [/quote]
潛水前後都係新月野兔 觀眾無視佢唔出奇喎 [/quote]
畀月野兔夾死
#null2017/10/17, 9:04:00 晚上
引用快速引用

畀月野兔夾死

有邊個估到新月野兔就係單車嘅女主角呢
#null2017/10/18, 10:50:57 上午
引用快速引用

畀月野兔夾死

有咁大分別咩, 未睇過新sailor moon
#null2017/10/18, 8:47:14 晚上
引用快速引用

畀月野兔夾死

有咁大分別咩, 未睇過新sailor moon

你可以聽下佢配而家重播緊嘅情歌
#null2017/10/19, 3:24:19 凌晨
引用快速引用
推post

未海1(重播)仲有兩集就完 接棒嘅友夫(重播) 我會睇下一兩集先決定補唔補完
#null2017/10/25, 1:29:16 下午
引用快速引用
EXAID香港版廣告
#null2017/10/25, 4:06:07 下午
引用快速引用
秒後自動載入第36
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆