發表文章發起投票回覆
[膠登](粵語配音post)焗住搵我做開荒牛
本區設於動漫台,以討論於香港免費電視台播放之粵語配音動畫(及其週邊、原作 etc)為主
討論劇集/綜藝節目/吹水為副
Good16Bad1
2016/12/13, 6:44:48 晚上
引用快速引用
本貼文共有 571 個回覆
你睇吓
佢竟然仲有睇tvb

粵配組是清泉暫時

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
係啊?粵配組啲節目TVB唔計收視?[/quote]
計掛
#null2016/12/14, 12:30:53 凌晨
引用快速引用
hello 大家鍾意邊位配音員?
#null2016/12/14, 2:55:52 凌晨
引用快速引用
來自紅燈既間諜

你真係好似曹沖

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
垃圾身敗狗我屌你老母呀
#null2016/12/14, 5:19:42 凌晨
引用快速引用
#null2016/12/14, 5:36:32 凌晨
引用快速引用

呢期鍾意安済知佳
#null2016/12/14, 5:45:54 凌晨
引用快速引用

保全叔。
叮噹新把聲... 唔慣。
#null2016/12/14, 7:49:58 早上
引用快速引用
你睇吓
佢竟然仲有睇tvb

粵配組是清泉暫時

係啊?粵配組啲節目TVB唔計收視?[/quote]
[/quote]
計都唔係黃金時間, 都唔知夠唔夠5點
#null2016/12/14, 7:50:43 早上
引用快速引用
來自紅燈既間諜

你真係好似曹沖

垃圾身敗狗我屌你老母呀[/quote]

點解去到膠登都要狙擊我
鬧交交唔係我們的才能 友情就是魔法

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
#null2016/12/14, 11:32:39 中午
引用快速引用

保全叔。
叮噹新把聲... 唔慣。

想同阿yan說聲加油
仲有生日快樂
#null2016/12/14, 1:34:27 下午
引用快速引用
其實Doraemon喺日本只有喺1973年播放嘅頭3個月係用成年男性嘅聲黎配
https://www.youtube.com/watch?v=axekz4AK6dc
#null2016/12/14, 3:18:13 下午
引用快速引用
秒後自動載入第4
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆