發表文章發起投票回覆
[膠登](粵語配音post)焗住搵我做開荒牛
本區設於動漫台,以討論於香港免費電視台播放之粵語配音動畫(及其週邊、原作 etc)為主
討論劇集/綜藝節目/吹水為副
Good16Bad1
2016/12/13, 6:44:48 晚上
引用快速引用
本貼文共有 571 個回覆
原來長騎已經播咗兩集

仲諗緊追唔追,之前睇咗啲片段覺得麻麻地

但幾好睇
有呢班可愛既女仔

但係膠過龍

單車少女班配音員出到fb live就好
如果登山少女嘅人可以開聲 就可以出網上live 同單車少女競爭
登山少女嘅live可能要用逼逼娼奴先睇到

cctvb發下夢就得, 幾個銀魂配音搞網台都唔得
#null2017/09/11, 4:04:34 下午
引用快速引用
原來長騎已經播咗兩集

仲諗緊追唔追,之前睇咗啲片段覺得麻麻地

但幾好睇
有呢班可愛既女仔

但係膠過龍

單車少女班配音員出到fb live就好
如果登山少女嘅人可以開聲 就可以出網上live 同單車少女競爭
登山少女嘅live可能要用逼逼娼奴先睇到

cctvb發下夢就得, 幾個銀魂配音搞網台都唔得

只許明星逼逼娼奴,不許配音員架喇播
#null2017/09/11, 4:43:03 下午
引用快速引用

#null2017/09/11, 7:58:58 晚上
引用快速引用

主角把聲有D似大台何璐怡
#null2017/09/11, 9:02:54 晚上
引用快速引用

雛子把聲似元春姐

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
#null2017/09/11, 9:05:10 晚上
引用快速引用

雛子把聲似元春姐

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
請問viutv有沒有把聲似Rae的配音員?
#null2017/09/11, 9:13:05 晚上
引用快速引用

楊婉潼
不過唔似何璐怡喎
#null2017/09/11, 9:18:23 晚上
引用快速引用

雛子把聲似元春姐

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
請問viutv有沒有把聲似Rae的配音員?[/quote]

沒有

其實只有少數的配音員的聲音相似
#null2017/09/11, 9:19:51 晚上
引用快速引用

雛子把聲似元春姐

請問viutv有沒有把聲似Rae的配音員?[/quote]

沒有

其實只有少數的配音員的聲音相似 [/quote]
羅婉楓又幾似基路仔把聲
#null2017/09/11, 10:30:22 晚上
引用快速引用
#null2017/09/12, 8:07:17 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第29
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆