發表文章發起投票回覆
[膠登](粵語配音post)焗住搵我做開荒牛
本區設於動漫台,以討論於香港免費電視台播放之粵語配音動畫(及其週邊、原作 etc)為主
討論劇集/綜藝節目/吹水為副
Good16Bad1
2016/12/13, 6:44:48 晚上
引用快速引用
本貼文共有 571 個回覆
#null2016/12/13, 8:39:50 晚上
引用快速引用
留意到高登死灰復燃,但我愛的是膠登

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
#null2016/12/13, 11:39:13 晚上
引用快速引用
來自紅燈既間諜

你真係好似曹沖

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
#null2016/12/13, 11:39:48 晚上
引用快速引用
你睇吓
佢竟然仲有睇tvb
#null2016/12/13, 11:49:43 晚上
引用快速引用
你睇吓
佢竟然仲有睇tvb

粵配組是清泉暫時

#null2016/12/13, 11:52:13 晚上
引用快速引用
J2越黎越冇野睇,少左聽CCTVB配音,對上一次睇已經係流浪神差2同上年既孤兒仔
#null2016/12/13, 11:52:25 晚上
引用快速引用
你睇吓
佢竟然仲有睇tvb

粵配組是清泉暫時

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
係啊?粵配組啲節目TVB唔計收視?
#null2016/12/14, 12:06:20 凌晨
引用快速引用
我鍾意睇VIUTV既小馬粵配
#null2016/12/14, 12:29:17 凌晨
引用快速引用
來自紅燈既間諜

你真係好似曹沖

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
又想屈我雲寶
#null2016/12/14, 12:29:53 凌晨
引用快速引用
你睇吓
佢竟然仲有睇tvb

粵配組是清泉暫時

係啊?粵配組啲節目TVB唔計收視?[/quote]
#null2016/12/14, 12:30:32 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第3
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆