發表文章發起投票回覆
[AN/IOS]SEGA-Chain Chronicle3[27]NEXT GENERATION
本貼文共有 886 個回覆
塔5-2好鬼難打
試左弓天魔隊,聖都隊,戰天魔隊都攪唔掂

放置中
#null2018/04/06, 10:44:46 晚上
引用快速引用
今次獸人同副都都好易

獸人就易,副都我自己打仲難過聖都
聖都可以1果以下攪掂,副都我要2果或以上...

瑪神奶力完全冇問題,瞬補其實比聖女易控制時機,有黃血就拉走,疊3、4隻就開強運1珠清。戰士長打尾關先開

問題係副都隊我基本上乜人都無,得換到既戰士長同瑪麗娜 之後就得龍殺同微笑之流
然後又抽左30抽又係唔中萬像,基本上限副都我唔洗玩
#null2018/04/07, 10:18:49 上午
引用快速引用
塔5-2好鬼難打

放置中

有10石,不要嗎
#null2018/04/07, 10:19:41 上午
引用快速引用
塔5-2好鬼難打

放置中

有10石,不要嗎

得閒先
#null2018/04/07, 10:23:06 上午
引用快速引用
今次獸人同副都都好易

瑪神奶力完全冇問題,瞬補其實比聖女易控制時機,有黃血就拉走,疊3、4隻就開強運1珠清。戰士長打尾關先開

問題係副都隊我基本上乜人都無,得換到既戰士長同瑪麗娜 之後就得龍殺同微笑之流

冇防衛落男主,用多D珠開戰士長清場
#null2018/04/07, 10:26:41 上午
引用快速引用
今次獸人同副都都好易

冇防衛落男主,用多D珠開戰士長清場

聽你講轉用副都男主好左好多
但最尾條龍一下秒左我補師,都係要食一果
#null2018/04/07, 3:27:53 下午
引用快速引用
3抽中男Ssr收皮
#null2018/04/10, 7:54:57 晚上
引用快速引用
3抽中男Ssr收皮

#null2018/04/11, 12:32:57 下午
引用快速引用
revamp未巴打,你有冇海風族長2.0?
想用黎過埋塔5-3佢,又無FD子掛呢隻
#null2018/04/24, 6:01:21 晚上
引用快速引用
revamp未巴打,你有冇海風族長2.0?
想用黎過埋塔5-3佢,又無FD子掛呢隻

依家掛
#null2018/04/24, 6:19:39 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第75
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆