發表文章發起投票回覆
[AN/IOS]SEGA-Chain Chronicle3[27]NEXT GENERATION
本貼文共有 886 個回覆
拜年時試開一下, 突然入到
#null2018/02/17, 7:26:31 晚上
引用快速引用
拜年時試開一下, 突然入到

#null2018/02/17, 7:43:52 晚上
引用快速引用
真心一問,無女僕長有冇可能過到年代記塔4-3
睇片隊隊都有
#null2018/02/22, 4:34:53 凌晨
引用快速引用
睇片隊隊都有

無女僕要用騎天魔無敵技,可能要開兩次。
btw2月好撚忙,渦塔全部未打+仲沖緊台版情人節踏破
#null2018/02/22, 6:57:04 早上
引用快速引用
睇片隊隊都有

唉,攞晒啲石去抽極都抽唔到女僕
反而呢隻就突爆後仲多左一張
#null2018/02/22, 2:16:21 下午
引用快速引用
睇片隊隊都有

女僕萬用抽唔到
BTW1200萬15抽有火鬼都好好用
#null2018/02/22, 2:53:52 下午
引用快速引用
睇片隊隊都有

女僕萬用抽唔到
BTW1200萬15抽有火鬼都好好用

係,想死,三護法有兩隻高突/滿突,係抽唔到女僕,嘥晒啲石
火鬼之前用三部SR卷已中,何況而家1石都無
#null2018/02/22, 3:18:05 下午
引用快速引用
儲下儲下原來有370抽
#null2018/02/25, 2:52:00 下午
引用快速引用