發表文章發起投票回覆
[AN/IOS]SEGA-Chain Chronicle3[27]NEXT GENERATION
本貼文共有 886 個回覆
競技場hea打排3000幾位得粒4星材料

我仲hea冇打過s級冇排名

咁你又真係hea左啲
#null2017/12/01, 7:49:09 晚上
引用快速引用
義勇軍1% 索尼亞, 不過係法師, 要諗下先

30抽0SSR
再課斬手

已破記錄, 80抽1ssr, sega 好野, 不枉我唔再課sega

同我上次抽湖都歌姬差唔多

歌姬抽唔到

我咪一樣,儲儲埋埋啲石連埋免費抽80抽都唔中歌姬,ssr好似都係得一兩隻
#null2017/12/01, 7:51:12 晚上
引用快速引用

唔記得左有呢一回事,依家得2張
#null2017/12/01, 7:58:13 晚上
引用快速引用

直程唔知有呢回事,咩黎架,打晒三部主線有ssr送?
#null2017/12/01, 8:02:44 晚上
引用快速引用

我五條線都喺第三章,玩野咩攪呢啲活動
#null2017/12/01, 8:05:44 晚上
引用快速引用

#546有貼過但太忙唔得閒清,用嚟賣珠都好
#null2017/12/01, 8:10:01 晚上
引用快速引用

咁你又真係hea左啲

唔得閒打,又打塔又打介打肥打天魔邊得閒打time attack
#null2017/12/01, 8:12:01 晚上
引用快速引用
仲有上個禮拜爆左數據,得128k連game都入唔到
#null2017/12/01, 8:17:38 晚上
引用快速引用

#546有貼過但太忙唔得閒清,用嚟賣珠都好

我仲係無十領同精靈島僧....唉....
#null2017/12/01, 8:18:30 晚上
引用快速引用

咁你又真係hea左啲

唔得閒打,又打塔又打介打肥打天魔邊得閒打time attack

我都係次次集計前先打一次
#null2017/12/01, 8:20:56 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第58
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆